Referat: Munkedals IF F13-14 - Groheds IF /LSK F10 Grön

Då var det dags för säsongens första hemmamatch, men lite lite udda då den spelades på Skarsjövallen eftersom våra gräsplaner inte är öppna för spel.
Någrta tjejer var borta i dag, annan aktivitet, sjuk/skadad.
Två tjejer, Rut och Ida, gjorde sina första matcher för säsongen.
Målvakter i dag: Wilda de två första och Ida den tredje.

I början står matchen lite och väger, vi ledare upplever att vi är lite avvaktande och på hälarna. I andra delen av första halvlek gör Grohed mål på ett friläge. Efter målet så vaknar vi lite och börjar få lite spel på Groheds planhalva, men vi kommer inte till avslut. Halvleken slutar 0-1 till Grohed.
I paus pratar vi om att våga hålla bollen, röra oss och prata med varandra. Vi måste våga gå in i kampen och vilja ha bollen.

Andra halvlek börjar och nu är vi mer på tårna och har ett spel. Vi ligger på, men lyckas inte komma till så många avslut. Ju längre halvleken går så tar Grohed över, vi blir trötta och hamnar på hälarna igen. Grohed lyckas att rinna igenom vårt försvar vid två tillfällen och gör mål på frilägen. När halvleken är slut står det 0-3 till Grohed.
I paus pratar vi om att avsluta snyggt och vinna halvleken. Vi måste jobba för varandra, prata och röra oss.

Tredje halvlek börjar och ganska tidigt får Grohed en frispark (väldigt tveksam enligt mig) strax utanför vårt straffområde. Bollen går över muren och in i mål, Ida är på bollen, men tyvärr så letar den in sig i mål.
Andra halvan av halvleken så börjar vi komma upp i banan och ettablerar spel på deras planhalva. Vi har några chanser på distans, men bollen vill inte in i Groheds mål.
Matchen slutar med förlust, 0-4.

Nu är det speluppehpll nästa helg, men helgen där på har vi hemmamatch mot Strömstad.